• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Starlight Zaanse Schans

€12,50
Stukprijs: €12,50 /
Starlight Windlicht Zaanse Schans. Het mooiste cadeau voor jezelf of voor een ander
Levertijd 1-2 dagen
Voor 13:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Starlight Zaanse Schans

Heel trots zijn wij op dit Zaanse Schans design dat wij in eigen opdracht hebben laten maken. Zicht op De Molens en tulpen natuurlijk

Met een Starlight porseleinen windlicht creëert u een bijzondere sfeer in huis. Steek een waxinelichtje aan op het bord, plaats het bovendeel eroverheen en laat u betoveren door de gezelligheid van de liefdevol vormgegeven tafereeltjes.

De porseleinen windlichten worden als lithophanie gemaakt. Dit is een methode waarbij het porselein in verschillende lagen gevormd wordt en een reliëf ontstaat. Het licht wordt in verschillende sterkte doorgelaten waardoor een motief plastisch en ‘levend’ getoond wordt.

Afmetingen: (L) 11 cm  x (B) 11 cm x (H) 7,5 cm

Materiaal: Biscuit Porselein, dit is porselein dat slechts eenmaal zonder glazuur is gebakken, de binnenzijde is wél geglazuurd zodat u evt roetaanslag kun verwijderen

Kleur: Wit

Gebruik: binnen

 

Voor veilig gebruik zonder kaars kunt u een LED Base bijbestellen

verlichting. Lichtinval van omgevingslicht kan invloed hebben op de weergave van het motief.  Een kleurgarantie wordt niet gegeven. Het motief van het windlicht loopt rondom, de foto’s tonen delen daarvan.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen