• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wiebkes Brotzeit Amstelveen

Wiebkes Brotzeit is de ontmoeting van de traditionele en de moderne Duitse keuken.

Wiebkes Brotzeit Amstelveen

We houden van echt eten en werken met pure producten van goede kwaliteit. Brood halen wij uit Duitsland en we maken veel zelf. De Schwarzwälder Kirschtorte van Wiebke ongeëvenaard en onze Brotzeitplank wordt met de beste Aufschnitt geserveerd.

Wij houden van eerlijk. Daarom hebben wij eerlijke koffie van Stielman. Stielman gaat zelf naar de koffieboeren en betaalt zelf een eerlijke prijs. Stielman wil niet alleen eerlijk betalen maar ook de lekkerste koffie maken. Daarom branden zij zelf de koffie in hun branderij in Rotterdam. Wij krijgen regelmatig training en mogen áltijd om advies vragen. Zo krijgt u de lekkerste koffie van Amstelveen! 

Wij houden van mensen. Wiebkes Brotzeit is rookvij, borstvoedingsvriendelijk en een kind & ouder vriendelijke plek. De kaart is gevarieerd, de speelhoek ruim en je kunt zelfs samen met je papa of mama naar de wc. Hoe cool is dat?

Wij houden van veilig. Zo kun je bij ons alles betalen met pin, wij gebruiken geen contanten.

Wij houden ervan om je te laten genieten. Ook kun je een ander verwennen met een cadeautje uit Wiebkes Weihnachten, waar je tijdens je lunch gewoon even een kijkje kunt nemen. Handig he? 

Kom je snel bij ons genieten?