• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lebkuchen Schmidt

Merken
Nürnberger Kästchen 2018
€27,50
Stukprijs: €27,50 / Stuk
+
Stollen 500gr
€6,95
Stukprijs: €6,95 / Stuk
+

Lebkuchen Schmidt

In Duitsland is Lebkuchen Schmidt Dé kruidkoek en de Elisen Lebkuchen zijn de 'Auslese' van alle Lebkuchen. Geniet er van! 

Lebkuchen Schmidt is in 1926 per toeval en nood ontstaan toen Franz Schmidt aan zijn broer Otto Schmidt een treinwagon Lebkuchen stuurde. Om deze wagon vol met Lebkuchen snel te verkopen bedacht Otto gesoteerde pakketten en adverteerde regionaal voor verzending aan privé klanten. Door de snelle succesvolle verkoop van die ene wagonlading moest Otto zelfs Lebkuchen nabestellen. Binnen een jaart startte Otto een eigen bakkerij van Lebkuchen in Nürnberg en de gesorteerde pakketten werden over de hele wereld verzonden. 

In de jaren erna groeide de onderneming. Met een aantal moeilijke jaren in de tweede wereldoorlog wist het bedrijf zichzelf te hervatten. Een aantal bedrijfovernames van kwalitatieve Lebkuchenbakkerijen uit Nürnebrg hielp het bedrijf zich steeds verder te verbeteren. Met het professionaliseren van de techniek en de marketing zorgende voor verder groei. Sinds 2006 is de productlijn uitgebreid met seizoensproducten en producten voor het gehele jaar. De inzet van elke medewerker van LebkuchenSchmidt en korte communicatie en besluitslijnen hebben het bedrijf naar het internationale succes gebracht. Kwaliteit Service en betrouwbaarheid zijn de bouwstenen van het succes.