Wiebkes Weihnachten gaat wéér naar Amstelveen via Crowdfunding !

Wiebkes Weihnachten gaat wéér naar Amstelveen  via  Crowdfunding !

Wiebkes Weihnachten opent haar alweer derde Kerstwinkel in Amstelveen in het Stadshart. Dankzij een nieuw Crowdfunding project kan zij straks de deuren openen aan het Stadsplein 95 naast de ING Bank. Naast de winkel van 180m2 is er ook een Chalet voor Wiebkes Weihnachten op de Winter Village aangehuurd. Een prachtige combinatie waar we veel zin in hebben.

Kerst wordt steeds ‘hotter’ in Nederland, mensen voelen zich steeds meer aangetrokken tot de vreedzame periode van Kerst. Wiebkes Weihnachten levert hier opnieuw graag een bijdrage aan en daarom open ik dit jaar mijn derde pop-upkerstwinkel aan het stadsplein 95 in Amstelveen. Dit jaar heb ik naast een grote winkel ook een chalet op een geweldige strategische locatie op de Kerstmarkt. Hier kan ik mensen naar mijn winkel leiden en ik kijk er ontzettend naar uit om een geweldige kerstperiode in te gaan en mensen mijn prachtige spullen te verkopen. Om de voorraad aan te schaffen ben ik op zoek naar een lening van €40.000,-. In ruil bied ik investeerders een rentepercentage aan van 8,5% gedurende 14 maanden. Kijk hier voor het project! 

Het bedrijf
Toen ik begon met Wiebkes Weihnachten was mijn idee om zo snel mogelijk een permanente Kerstwinkel te openen in 1 van de 9 Straatjes van Amsterdam. Dit plan is nu nog te hoog gegrepen, maar over een paar jaar gaat dit me absoluut lukken!

Sinds 2015 open ik in de periode voor kerst een pop-up kerstwinkel en het lukt mij om steeds te groeien. De pop-up kerstwinkel in Den Haag was mijn eerste winkel en hele goede leerschool met een laag risico. Helaas was de locatie niet goed genoeg voor de omzet. Deze tegenvaller heb ik opgevangen door met een aangepast seizoensassortiment op de markt in Amstelveen en Amsterdam te verkopen en daarmee heb ik de 1e crowdfunding van 25.000,- volledig afgelost in 9 termijnen.

De tweede pop-up Kerstwinkel was vorig jaar in Amstelveen en was 120 m2 groot. Ook deze voorraad heb ik met behulp van crowdfunding gefinancierd. De winkel was gelegen op een superlocatie in het winkelcentrum Stadshart. Ik maakte er een prachtige Kerstwinkel van in de Noord-Europese traditie met hoogkwalitatieve kerstartikelen in een sfeervolle huiselijke stijl.

Nu krijg ik een geweldige kans om een winkel van 180 m2 te vullen en die grijp ik met beide handen aan. Daarnaast leid ik met een klein chalet op een strategische plek op de kerstmarkt mensen naar mijn winkel.

Pop Up 2017 Stadsplein 95 Amstelveen en een Chalet in de Wintervillage Amstelveen: een kruisverbinding.

Stadsplein 95 is een grote winkel van 180m2 met een lange pui aan het Stadsplein. De pop-up kerstwinkel is gelegen naast de ING bank, tegenover de voetgangersuitgang van de parkeergarage en direct in verbinding met het Chalet op de Wintervillage op het Stadplein. 

De Kerstmarkt (Wintervillage) in Amstelveen is dit jaar zo opgezet dat er meer integratie met de ijsbaan is. Onder de Slider (een soort ijsschans voor sleetje rijden) is een doorgang gemaakt en bij deze doorgang staat het chalet dat in principe is aangehuurd door Wiebkes Weihnachten (op voorbehoud van financiering). De Wintervillage is weer groots opgezet en wordt prachtig aangekleed met echte Chalets en veel Guirlandes en lichtjes. De grootste Kerstboom van Nederland zal er komen staan en het huis van de Kerstman is er met een echte stal met dieren.

Het kerstseizoen piekt van oktober tot en met december, daarmee heeft de winkel nu het juiste moment.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2019 Wiebke's Weihnachten Powered by Lightspeed
Bank transfer iDEAL Visa Maestro SOFORT Banking MasterCard American Express