Wiebke's Blog over de winkel, seizoenen, feesten en aanverwante zaken

Wiebkes Weihnachten opent derde pop-upstore via crowdfunding

Wiebkes Weihnachten opent derde pop-upstore via crowdfunding

Nadat Wiebke de Jong- Fischer in 2015 voor het eerst een pop-upstore opende, kreeg ze de smaak goed te pakken. Dit jaar heeft ze voor de derde keer op rij een pop-upkerstwinkel. En niet zomaar één, de winkel van 180 vierkante meter is bijna een kerstmarkt op zich. “Ik kom elk jaar een stapje dichter bij mijn droom om een permanente kerstwinkel te openen.”

Wiebkes Weihnachten gaat wéér naar Amstelveen via Crowdfunding !

Wiebkes Weihnachten gaat wéér naar Amstelveen  via  Crowdfunding !

Wiebkes Weihnachten opent haar alweer derde Kerstwinkel in Amstelveen in het Stadshart. Dankzij een nieuw Crowdfunding project kan zij straks de deuren openen aan het Stadsplein 95 naast de ING Bank. Naast de winkel van 180m2 is er ook een Chalet voor Wiebkes Weihnachten op de Winter Village aangehuurd. Een prachtige combinatie waar we veel zin in hebben.

De Pitch in Opzij

De Pitch in Opzij

Opzij, het vrouwen opinieblad, geeft beginnende ondernemers een podium om te pitchen op zoek naar investeerders, angels of investeringen via crowdfunding. Ik heb gepitched voor Wiebke's Weihnachten en ben goed gescherpt door deze ervaring. Mijn pitch laat de specialisten onder de indruk naar woorden zoeken...was het echt zo scherp? Oordeel zelf.