• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lamp Leuchtgläser 3 - aanbetaling

1 / 1
€80,00
Levertijd 5-7 werkdagen
Lamp Leuchtgläser 3 - aanbetaling

Deze 3 armige lamp is speciaal handgemaakt voor de presentatie van de prachige Leuchtgläser. De drie in hoogte verschillende armen zijn op een houten voet bevestigd en geheel zwart afgwerkt. De lamp is daarmee de perfecte drager voor elektrisch demonstratie van de Leuchtgläser / Windlicht.

De prijs van de lamp bedraagt 160,-. U betaald 50% aan bij bestelling en 50% bij het afhalen.

De lamp wordt geleverd met 6 windlichten naar keuze (u kunt dus van set wisselen). Bestelling is daarom ook alleen mogelijk na persoonlijk contact en advies. Bij de lamp komen standaard 3 * E14 Merkur 25 Watt lamp plus 1 lamp reserve. Een kabel van 1,5 meter met schakelaar loopt naar het stopcontact. 

Bevestiging en specificaties: De armen lopen uit in een brede schroefdraad met daarin de fitting voor de E14  gloeilamp. op de schroefdraad komen een schroevende houder, een zwarte plastic schijf, daarop het windlicht en dit wordt gezekerd met een tweede schroevende houder. 

 

 

 

 

De Leuchtgläser worden gemaakt met bijzondere techniek waarbij Fimoklei gebruikt wordt. 

De glasbol is open aan de bovenkant, wordt van binnenuit fabelachtig verlicht. laat u betoveren door de gezelligheid van de liefdevol vormgegeven tafereeltjes. De Leuchtgläser bij de Lamp hebben een Demobewerking gehad. Dit is een ronde opening in de bodem geslepen.  

Afmetingen Leuchtglas: (L) 11 cm  x (B) 11 cm x (H) 10 cm

Lamp: +/- 60 cm hoog

Materiaal: Glas en fimo

Materiaal Lamp: Hout, metaal en plastic

Gebruik: Binnen 

 

 

 

NB: Door het proces kan elke lamp van hetzelfde design toch iets afwijken ten opzichte van het plaatje. Voor het tonen van het windlicht is gebruik gemaakt kaarslicht. Lichtinval van omgevingslicht kan invloed hebben op de weergave van het motief.  Een kleurgarantie wordt niet gegeven. Het motief van het windlicht loopt rondom, de foto’s tonen delen daarvan.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen